Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan två punkter

mellan två punkter
av svart bläck och evighet
så lyftes pennan

det var först
när regnets droppar
förde dem samman

som han insåg
att allt flutit ihop




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-23 20:02



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackert!
2012-01-28

    Birgersdotter VIP
Den talade till mig..tyckte om
2012-01-28

  Ex¤animo
vi måste inte alltid förstå... men denna är vad jag förstår, riktigt bra...
2012-01-24

  kerstin skriver VIP
jag kan inte sätta fingret på vad som är så bra med denna. men den säger mig något.

tack!
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric