Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dess min vrede upphör

356 dagar har gått
och jag kommer aldrig glömma 15 januari
jag kommer aldrig förlåta det du gjort

När varje ben i din kropp brutits och sedan läkt fel
när du blivit dömd i varje människas ögon
varje dag i en livstid
och när du är ensam, gammal
och förnekad av världen, då
men inte förr har du lidit nog

och först då vill jag storma ner på dig med kraft
och ursinne som en störtbombare
med ylande sirener
och till sist befria oss båda

Men för vad du gjort
ger jag dig ett löfte dyrt och heligt

Att även om du är trött på livet
kommer du dö skrikande




Fri vers av LePenseur
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-23 22:23



Bookmark and Share


  dubbelve
Man kan känna hatet - skrämmande! Men förståeligt. Tyvärr skadar det dig mer än personen ifråga.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur