Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets väv

En bit av livet
Delad
Berättad
Naken och nära

En del av livet
Tillsammans
bär vi den
Angeläget och stort

En bit av livet
Mörkt
Tungt
Svårt att förstå

En del av livet
Lätt
Skönt
Okomplicerat

Det är livets väv
Ömsom mörk
ömsom ljus
Brokig och vacker




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 663 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-24 09:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
2012-01-24

  Linda CH VIP
Gillar illustrationen till din dikt!
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson