Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tanke

Tid att tänka
tid att stå
kanske över ett kast
passar vidare

Mer tid
mer tystnad

Stillhetens ljuvlighet
tomhetens eko
Lugnets vibrationer
stumhetens skälvande
mörkret
ljuset
evigheten


Tid att tänka
Tid att GÅ




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-24 09:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-01-25

  mare VIP
Applåd !
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen