Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irreversible

vi är i en spiral
allt går så fort
allting snurrar
på vägen ner

jag tittar uppåt
men är redan
så långt ner
att jag inte kan se

tillbaka




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-24 22:28



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Ibland gäller det att bara följa med och inte vända sig om... Du lyckas åter med att få till "knorren" på det där Fredricanska sättet...
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric