Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luck




2 Luckliga DÅRAR

 

Två lyckliga dårar.

Det skulle väl vara...

   Jesus och Jag!!




Fri vers av Seglaren
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 07:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på helene.elias
2012-01-29

  marie-helene
Och en lycklig till ; )dåre alltså....
Blir glad av din text och bild...
2012-01-25

    lory
fantastisk...vilken start på dagen..underbart
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren