Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Jesus




Jesus. Ditt ord är sanning.

 
Tack Jesus för dina ord.

Tack för kraften i dina ord.

Tack för namnet Jesus.

Tack för att jag får vara din.

Ge mig ditt ord, i rättan tid.

Ge mig din kraft.

I Ditt Namn.
Amen.




Prosa av Seglaren
Läst 624 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-29 00:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för denna bön!
2012-01-29

  Vici
Instämmer i denna
tacksägelse och
säger mitt amen!

Bokmärke.
2012-01-29

  Bibbi VIP
Amen!

Applåd och bokmärke.
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren