Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joan Osborne




What if God was one of us, Just a Stranger on the bus

 
Tänk om Gud går här på jorden ... igen.

Tänk om du såg honom igår, på bussen.

Tänk om Gud delar vårt liv, med alla svårigheter.
Tänk om han såg dig igår.
Tänk om du bara såg bort.

Gud går här på jorden
Han går på gator och torg.
I kåk och höghus bor den
som vet min glädje och sorg.

Gud, du ser oss.
Låt mig se dig.
Mer och mer.

I Jesu Namn, Amen




Prosa av Seglaren
Läst 848 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-30 08:47



Bookmark and Share


    Amicus
Applåd!
Tänkvärd text!

dp kan inte ha läst mycket!
Dårskapskommentar!
2012-02-04

  dead_prez
Kan vara det sämsta jag har läst.
2012-02-04

  Bjarne Nordbö
La nyss ut en text som heter Buss 511 Jesus och jag. Srållade ner till bokmärkta. Hittade denna. Ibland är det lite kul, när allvaret möter varandra.
2012-02-02

  stenen/ Yv Ericsson
jahaja. tänker jag med..
jag tror alla människor är gud
2012-02-02

    Max Poisé
Vad har hänt?

Har fan blitt religiös på gamla dar?
Eller är sarkasmen gömd mellan raderna,

eller var det enbart en tolkning på Svenska?
2012-02-02

  Vici
Varmt GRATTIS till välförtjänt
placering "
2012-02-02

    lory
grattis till placeringen...BRAVO;BRAVO! vad glad jag blir för din skull.....
2012-02-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen i "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!!!
2012-02-01

  Vici
Sant och tänkvärt!

Instämmer i bönen.

Bokmärke!
2012-01-31

    ej medlem längre
Tänker likadant som helene, att bemötandet är viktigt. Vem träffar man på egentligen här på jorden?

"Glöm inte att visa gästfrihet, ty genom gästfrihet har somliga fått änglar till gäster utan att veta om det" (Hebr 13:2)

Självaste Gud ÄR mitt bland oss.

Fin översättning/tolkning av Joans gamla klassiker.
2012-01-30

  bittemi VIP
Vacker text som jag tar med mej. Jag tror man ser honom om man öppnar ögonen. Överallt
2012-01-30

  marie-helene
Fin text med ett allvar som vi inte bör glömma...
Jag ska tänka mer på det nu och ta mig mer tid
med dem jag möter för det är vad Han vill..
Tack för din text..
2012-01-30

  Bibbi VIP
"Vad I haven gjort mot en av dessa mina minsta haven I gjort mot mig"...Matt.25:40

Oändligt viktigt att inse.

Applåd och bokmärke.
2012-01-30

    lory
vackert morgonbön eller påminelse om storhet från ovan....
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren