Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24-01-2012 Tisdag.


En dag i livet

Frukosten väntar yrvaket
bland blommorna i köket
och låter mig mättas av ensamheten.

Morgonens vandring till mataffären
fyller kängornas sulor med iver att gå
för att fylla på behovens längtan.

Middagen fyller kökets dofter
med drömmar om glädje
och valmöjligheter.

Snart kommer mörkret över oss
i dessa bistra tankars tid,
och dvalan känns än mer lockande

än den någonsin gjort.

Ännu en dag i stillhet.
Som om stillhet vore en dygd

och ensamhet ett glädjeämne.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-25 11:32



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Och låter sig mättas av ensamheten..
Det är sååå fint.
Men tungt.
2012-02-24

    ej medlem längre
Läser och begrundar dina ord...tunga fylld av vemod...men som alltid stannar de kvar, ger en upplevelse utöver det vanliga...därför tycker jag så mycket om dina texter. Du skriver så att det känns.
2012-01-25

  miljas
Vemod i sin fulla glans! Kloka ord, vackert diktat.. Hög igenkänningsfaktor. Applåder.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP