Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där mina innersta hav vandrar

Ibland är luften härinne dimmig
och andetagen tunga av sorgen som jag släpar

ibland seglar mina ögon förbi er

ibland
vill jag ställa mig där ni når mig
tala om för er så att ni hör
att liven är tunna
ingenting kommer tillbaka
innan det kanske är försent

Utan att någon skrattar eller blir nervös av det jag säger
vill jag påminna oss om att ta hand om varandra
innan livet förtvinar och försvinner

Jag önskar
att någon

Ser in i mig, djupt in bakom ögongloberna
och svarar att ni tror mig

Ibland seglar mina ögon tyst förbi er när jag inte finner sanningen






Fri vers av haw
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-25 22:12



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
jag tänker inte ge någon kritik..hoppas fler hittar till dig och läser och att du kommer fortsätta skriva, du har en personlig och fantastisk förmåga att få till en balans mellan ord och tempo.. begåvat och mycket vackert
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw