Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter all god julmat borde denna repris vara högst aktuell.


Hull i Hull

Hos plastikkirurg Hull uti Hull

var jämt tidboken överfull.

Mellan ingrepp på bröst

till patienternas tröst

sög han bort tonvis av hullbornas hull.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-26 08:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha ja det var ju en klok läkare!!
för mycket hull är aldrig bra
säjer jag..som vägde mej idag:)
2012-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
I engelska limericks
så anses vara ton-
givande slutar första
radens ord som sista
radens ord på samma
ortsnamn!
2012-01-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så går det ju ofta till
med doktormetoden "kille-kill"
och man blir ju smal
har inget annat val
sen kommer räkning: A Great bill!
2012-01-26

  Lili Samuelsson VIP
lite tungsvrickningsläsning. men jag gillar den. som en ramsa att läsa högt och fort :)
2012-01-26

  lodjuret/seglare VIP
Litet för mycket av Hull i denna, för mitt sinne
nog borde du väl för ddet kunna betala tull?
En del av Hull hade kunnat få frysa inne
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick