Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FANTOMSMÄRTOR

Krafsar och famlar
i tomheten
i mörkret
i kylan
efter amputerad kärlek
fantomsmärtor
i vinden

Minnet av dig
som ett försvunnet andetag
en avlägsen sommar
snö i solen
fantomsmärtor
omöjliga att
smeka och lindra

Krafsar
kliar
söker
undrar

finner bara smärta
och vet
så väl
att de bara finns
i minnet
i glömskan
i fantasin
inbäddat
i ett plötsligt farväl.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-26 12:54



Bookmark and Share


  LassO
tomt efter en kärlek känns de som
2012-01-26

  lodjuret/seglare VIP
Jag kommer aldrig frivilligt erkänna, än mindre vidgå att jag läst och även assimilerat den här texten. Du skulle bara våga försöka tvinga ett mig som jag.
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth