Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulle uppskatta förslag på hur den kan bli bättre (som alltid)


att dö levande

Det har bildats iskristaller
i kanten av minnet
jag har slutat tvinga mig själv
att titta tillbaka

och jag är förvirrad
för det går inte längre att
sträcka ut handen och kontrollera
livet

jag plockar allt oftare fram
min astronautkänsla
som låter mig försvinna in i ensamheten,
för ett tag,

och när hjärtat vill ta en paus
för att hämta andan
älskar jag fenomenet
att vara levande död




Fri vers av vilsen
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-01-22 16:39



Bookmark and Share


  Jessi
Jag håller med dig, vännen. Underbart tillstånd
2006-01-29

    Ängel i regnet
Fenomenalt, som vanligt. du skriver på ett förtrollande sett :)
2006-01-23

    livräddaren
är jag en astronaut,är jag så ensam?grym dikt!
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

vilsen