Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som ser ut som ett misslyckande
kan vara din väg till tillfredsställese.




Misslyckade Ansatser. Misslyckade Ord. Misslyckade Försök.

Miss ... igen.

Miss . igen

När ska min lycka vända??

Varje ansats till

Något bättre,

Någon förändring

BEVISAR att jag är vid liv.

Att jag är levande, på väg.

Gud, du ser mitt innersta,
Du vet vad jag vill
Vad jag egentligen behöver.

Välsigna Mig
och DEM jag möter
idag!




Prosa av Seglaren
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-26 17:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En närstående till både Dig och mig älskade Jeremia 18 och jag tycker det skulle sitta bra här om Krukmakaren som tillåts begynna om och om igen med oss till att utforma oss efter sin vilja.
Applåd och bokmärke.
2012-01-29

  Vici
Tänkvärda ord...

Fin bön.
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren