Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet berikar med livserfarenheter..


Livet förändrades..

Som en "rastlös fågel" flög jag än hit än dit
för att upptäcka vad livet hade att erbjuda.
En dag landade jag i armarna på en amerikan
och vi bestämde oss för att bygga bo.
Äntligen kände jag mig hemma
och där "värpte" jag fram två underbara barn !
Men livet förändrades, och det blev inte som jag tänkt mig.
Säger ändå, tur att mina vingar förde mig till USA
för där lärde jag mig massor
och bär idag med mig livserfarenheter
som ingen kan ta ifrån.
Det bästa som hände, var självklart våra barn !








mare











Fri vers av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-28 14:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
det man upplever
ger mycket livserfarenhet
2012-06-10

  Bibbi VIP
"För den som älskar Gud samverkar allt till det bästa" Rom.8:28
2012-01-28

  marie-helene
Jag var också rastlös när jag var yngre men
det känns ändå bra att man inte bara stannat på en
enda plats.. Du berikar oss också med dina
livserfarenheter..
2012-01-28

  Sofhia Wirström
vackert att allting har något gott med sig, att vi kan samla på livserfarenheter.
2012-01-28

  aol
en rik känsla att bära med sig, bra skriftat
2012-01-28

  Gunwale VIP
Vacker insikt!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP