Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasar

Hjärtslagen -
en pulserande rytm
som exploderar i takt med sig själv:
hårdare och hårdare.

Och du
håller inte min hand
trots att dina fingrar är så nära,
du
vänder dig bort
när mina tystnadsskrik
inte fyller någons trumhinnor,
fastnar i inbillning.

och rytmen ökar

I takt med mitt fall
handlöst
hejdlöst
genom radordnat kaos och de
civiliserade krigen
tusentals tankar som rasar i takt med
tusentals känslor som mördar i
harmoni
men jag förstår att du kan le;

det är ju ändå bara jag som går under.




Fri vers av Infantil
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-27 07:18



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Oj... texten slutar hårt.
Men ja, känslan känns igen. Kände den nog senast idag faktiskt.
2012-03-27

  prinscess VIP
smärtsamma känslor
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil