Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Itusågning

Vill så gärna bemöta ljuset i dina ögon med allt, allt
allt det förtjänar men
jag bär på konstruktiviteten hos ett sågverk
och
önskar
förstås
ibland
att jag hade egenkärlek nog för att hävda mig
men inte fan kan alla vara poeter.




Fri vers av Infantil
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-27 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil