Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(och jag märkte inte ens att det hände.)


Hjälp, jag har f ö r s v u n n i t

SÅ KOM TILLBAKA, GAMLA ORDÅNGEST!
Kom förväntningar -
och kom utslitna, fruktade rädsla för att inte nå dem.
Kom sprängande iver, kom inlåsta, ogripbara visioner, kom bottenlösa kval, oundvikliga mur,
åh,
slitande vilja,
föränderliga riktning,
skyhöga önskan,
iskalla krav;
KOM TILLBAKA.

Bryt ut inuti,
bryt upp inifrån -
Lika ljudlöst och obarmhärtigt som du försvann,
obemärkt -
KOM OCH ANFALL MIG.


Kom
och
kriga,
slit
och
dra
och
riv
och
klös

igen, för
vad är jag utan er
om det innebär att jag gett upp?




Fri vers av Infantil
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-08 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil