Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack, men nej

Jag glömmer din blick
så fort jag vänder mig ur sikte,
kastar mig utför
utan att tänka på den -

landningen.

Nu kommer du aldrig
mer
att fånga

mig.




Fri vers av Infantil
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-24 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil