Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa söndagar

Livlös, håglös
som en punkterad zeppelinare ligger jag
kvar

Just så: zeppelinarlik
är väl mer originell än en varmluftsballong, skulle jag tro
eller bara så mycket mer
förlegad



En fjädrande madrass,
rosmönster, en jävla klimp,
och så universumutsikt av plast -
mitt prettoland, här flyr jag
feg och passiv

Tänkte kanske ta mig upp, men anledningen fick så bisarra proportioner upprepad i mitt huvud så
låt oss kalla luften jag låter cirkulera i mina lungor för det lönlösa försöket att sakta in

livet,
kommer det ikapp nu så äter jag upp mig själv.
Men fan, benen är så intrasslade i täcket.




Fri vers (Fri form) av Infantil
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-15 14:56



Bookmark and Share


    The Poisoned One
du skriver så bra ååh
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil