Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens väderprognos

dryga 37 ° förväntas under täcket
växlande abstinensbesvär
med frekventa inslag av stark saknad
och rekordhög risk för
att du älskar henne




Fri vers (Fri form) av Infantil
Läst 244 gånger
Publicerad 2015-02-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil