Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Borde väl kanske förberett mig på turbulens innan jag försökte leva med vänster hand.


Bländas av framtidstro

Drömmer om ljus
så starkt att jag bländas
(springer)
vener och artärer, pulserande brus
Ville så långt bort
att jag missade allt
(verkligt)
i brådskan, så svindlande fort
Här, en inbillad månskära
i så blottläggande dimma
(blir jag)
med ens för svag för att orka bära




Bunden vers (Rim) av Infantil
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-28 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil