Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål

Människornas öde är skrivet i blod
Klimatförändringarna är en bieffekt
Av vår skadade moder jord
Men ändå fortsätter vi i gamla spår
Som att allt det där var igår

Medans döden flåsar oss i nacken
Och skidspåren smälter på tok för fort i barndomsbacken
Rusar ännu en tsunami in över okänt mål
Är det nu vi ska fira med champange
Och utbrista skål




Fri vers av ordskalv
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-27 11:39



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, man kan ju undra... Väldigt bra skrivet, berör.
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv