Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden Philippi Texten Filipperbrevet 4:7


...frid som övergår allt förstånd...


"Och Guds frid, som övergår allt förstånd, skall bevara edra hjärtan och edra tankar i Kristus Jesus".



Att mitt i yttre oro, storm och strid

få äga denna frid är något som jag

har svårt att beskriva i ord men

ett faktum som tillägnats mig idag

Ett mirakel så stort att jag själv häpnar




Om jag hade förehaft något orätt i mitt hjärta

så skulle Herren icke höra mig

Men Gud har hört mig

han har aktat på mitt bönerop



"Lovad vare Gud,

som icke har förkastat min bön

eller vänt sin nåd ifrån mig!"



"Frid efterlämnar jag åt eder, min frid giver jag eder: icke giver jag er såsom världen giver. Edert hjärta vare icke oroligt eller försagt", sa Jesus i Johannes.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-27 16:47



Bookmark and Share


  Vici
Ingen annanstans har jag
funnit någon äkta frid än hos
Gud!

Och som jag har letat, skall
alla veta...

Kan ej förklaras
bara erfaras
2012-01-29

  mare VIP
Den bästa frid man kan äga !
2012-01-28

  walborg
Jag gläds med Dig Du trofasta.
2012-01-27

  Seglaren
"svårt att beskriva i ord"

Ja, att äga Guds frid är något som måste upplevas. Det är kanske det värdefullaste en människa kan få i detta livet.
Tack för att du pekar på Friden, Bibbi.
Tacka och lova Herren för hans frid!
2012-01-27

    ej medlem längre
Det är bara att glädjas i Fridsfursten.

Det är även starka ord från Filipperbrevet, av Paulus i fångenskap. Den där friden övergår sannerligen allt förstånd...

Tack för närhetskänsla.
2012-01-27

    ej medlem längre
Det är gott att få uppleva denna frid.
2012-01-27

  marie-helene
Amen tack för dina ord.
Har själv känt idag av Hans frid
mitt i en oro som tidigare skulle
ha fått mig på fel väg...
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP