Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta jag går genom stan



Dröj ett tag
vid grånande kväll
i stadsljusets sken

Tankar glider runt
i minneskarusellen

Öppnar nya dörrar
där andra röster hörs

Staden är vacker ikväll
döljande gåtfull gemenskap

Den gör mig lycklig

Alla ljuden, dofterna,
tilltalar en gammal själ




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-27 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST