Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland när jag inte orkar syns bara ett fotspår..


Går bredvid..

Jag lilla människobarn
bor i en oändligt stor värld
men går aldrig ensam
Gud går bredvid







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 12:10



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina ord
2012-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Det behöver man verkligen besinna ibland. Inte minst då man frestas till fuffens.
2012-01-28

  Bibbi VIP
Halleluja! Så stort.
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP