Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken glädje ;)))


Han lever ;)

Han blev hånad, människor spottade på honom
och till slut hängde man upp honom på ett kors
men dom kunde INTE döda honom ;)







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-29 12:03



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Bilden till denna text är en hundrapoängare.
2012-01-30

  Vici
Ja, det är i sanning en äkta
bubblande glädje!!!
2012-01-29

  Bibbi VIP
Amen och halleluja!
2012-01-29

  M M Mannheim VIP
Ja han visar sig inte? Visst gör han det, du ser inte honom men gör du en kärlekshandling så syns Han! För ig är Jesus vår frälsare och Gud vår skapare.
2012-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen är odödlig. Han förkroppsligar den.
2012-01-29

    ej medlem längre
Men Han har inte visat sig så ofta,men en dag seglar Han väl ner på oljeberget.Pris ske Gud!
2012-01-29

    ej medlem längre
och än i dag bugar han sig ödmjukt för den invigda
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP