Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara tänker..

Finns stunder då jag velat
"lägga krokben" på en del
dom uppblåsta, arroganta, och elaka
för dom finns lite här och var
men det är klart, det är ju inte snällt av mig
att tänka sådana tankar
fast det jag gör ändå..
tur för dem, att det stoppar där







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-02 11:16



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja man måste ju få reagera när människor beter sig illa. Däremot ska man nog inte agera på precis alla känslor....fint skrivet!
2012-02-03

    lory
bra ,jättebra men ibland viskar en elak röd jävel på vår axel att var styg...ler,shhhh bort med den.....mänskligt att känna så...
2012-02-02

  Seglaren
Den känslan finns.
Ibland är det snällt
att inte vara snäll ... !
2012-02-02

  Bibbi VIP
Känns igen.
2012-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Kom igen bara.
Give it your best shot, girlie!
2012-02-02

  aol
så kan man tänka, men sen kommer ångern, bra skriftat om din fundering
2012-02-02

  Songbird VIP
Precis så! Osynliga krokben i sinnet kan ibland räcka för stunden, och man småler nästan åt sitt fåneri men desto mer tankar finns oftast däruti. Tack för din tanke som nog delas av de flesta med varmt hjärta:)
2012-02-02

  Quasimodo
Jämsides med dig i tankar och handling där!
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP