Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravningen


Till min pappa


Så går du
in i tidlösheten

Ser nu
det vi inte ser

Du kan nu le
Känna dig befriad

Le och se oss
på ett sätt
som vi själva inte förmår

Lidandet är över
Ljuset har välkomnat dig

Våra tankar berör dig
Vi minns dig

Vi minns
din kärleksfulla blick
din hänsynsfullhet
din sans

Din vilja till vänskap och förståelse

Din värme

13 april 1988/ din son Jack




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-30 20:21



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
fint
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST