Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att räkna

(ett)

För att det här aldrig, aldrig någonsin kommer att göra någonting bättre, eller kommer det det kanske?
INKONSEKVENT ÖNSKETÄNKANDE, IDIOT.








(två)

För att du inte ens försöker. Du försöker ju inte ens, fattar du?

Inte ens lite.
Lata, äckliga människa.










(tre)

För att du kanske borde tänka över vilken funktion du egentligen fyller, vilken jävla funktion DU skulle ha, innan du kommer med dina överarbetade argument om hela världens dysfunktionalitet.



varför skulle du vara mer värd än någonting annat?
alls?
tro inte att du är något.





(fyra)

För att allting som är du, du som person, aldrig kommer att bli någonting annat än en välmålad fasad.

En välpolerad jävla fasad. FOLK SER RAKT IGENOM DIG.





(fem)

För att vem som helst


VEM SOM HELST


hade kunnat leva ditt liv utan att göra så många misstag som du gör hela tiden.




(sex)

För att du är. Så. Jävla. Värdelös.




(sju)



För att du måste sluta tycka så synd om dig själv någon gång

någon jävla gång


res dig och gör något

res dig och gör något

res dig och gör något

res dig och ÅSTADKOM något


var
inte

patetisk






Fri vers av Infantil
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-30 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil
Infantil