Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kan hända ;)

Man får inte
ta allt för givet
du kan få klåda
i underlivet
annat kan
du också få
som infektion
i din lilla tå
huvudlöss kan
bygga bo
det kliar, river
får ingen ro
då händer det
en annan grej
du blir allergisk
får ta en sprej
ont i ögon
ont i hals
vill glömma allt
du tar en vals
då sker en
rolig liten sak
byxan spricker
helt där bak !
du börjar skratta
åt det som sker
och plötsligt åker
byxan ner ;)







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-31 11:18



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, man får nog räkna med en del motgångar i livet. Dock får man också räkna med att man kommer hantera vissa bättre och vissa sämre....

Ler stort.
2012-02-03

  Bibbi VIP
Verkligt kul.
2012-02-02

  Anoo Niskanen VIP
:)
2012-02-01

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet gillar"
2012-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Allt kan hända
Allt kan ske
Armeringsjärn
tränger in i din kropp
Natten är så lång
på lidandets perrong
Jag mördas gång på gång...

(Cortex)
2012-01-31

    lory
vad den är så himla bra..bravo bravo ..ler
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP