Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällturen

Glider fram över tysta vidder
i sällskap
men ändå skönt ensam

Snön glimmar
som diamanter i solen.

Stakar mig uppåt
vill se långt ut över dalgången
tänker
”Detta är Livet”
ibland vidgade vyer
ibland motigt och bakhalt
då och då en utförslöpa
när allt känns lätt.

Solgropen erbjuder
vila, vindskydd, rekreation.
Där kan jag bara vara
njuta, skaffa nya krafter
känna solen
svepa in mig
i en varm filt

Orkar snart vidare igen




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-31 15:29



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vacker..i naturen hämtar man kraft
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson