Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man ska väl följa sina drömmar och tro på dem så det får jag göra nu


Det finns ingen sanning om döden men här är min och din mun var öppen när du började falla

Precis intill gryning

ska jag öppna dina ögon
och stänga din mun

Jag vet
Jag är ett litet barn

Det är vår färd genom döden vi faller till

Tablastrummor är min puls
som inte känns

~

Jag svävar med min morfar
min tysta lilla morfar
vi faller genom molnskogar

Jag är ett litet dött barnbarn


Mig väntar vattenfall och skönhet genom dödens väg av silke
Skyddad av gryningsänglar med vingar av dimma och tårar av dagg






Fri vers av haw
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-01 21:37



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
en otroligt bra text..det är sällan jag blir mållös men nu är jag det.. och jag har läst många..många texter...
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw