Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg lilla mare!

Tänk att jag är någon!
har aldrig följt jantelagen..
där ska man uppfostras
att leva inom ram och mall
tänka göra som massan
flyta med åt samma håll..
vilken instängd mögeldoft!
jag kräver mycket frihetsluft
annars känner jag mig kränkt..
jag måste flyga fri och tänka
egna tankar ha egna åsikter
Gud säger till mig: flyg lilla mare!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-20 17:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag hejar på Dig!
2014-07-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja ! fly like a bird "Mare" and look down too some stupid people that dosent know`n that they are only slaves and prisoners under a political system that blocking the mind frpm free thinking.
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP