Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målad konst..

Kvarlämnat avtryck
i stundens behov
mitt hjärta ler






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-04 13:27



Bookmark and Share


  thyra
Får mig att le också. Allt görs av hjärtlighet :)
2012-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Charles Manson gjorde tydligen konstverk med fekalier, blod och snor.
2012-02-04

  lodjuret/seglare VIP
Kaffet har länge varit en konst att dricka, nu visar du på ett exempel där drinkaren valt att ihågkomma det olämpliga i att inte dela med sig av denna gudadryck även till naturen, som enligt naturfolk sägs ha en själ, eller kanske en hel hop av sådana. Hjärtat är en viktig symbol och här påvisas vikten av att hjärtat är med när man vill dela med sig av sitt möjliga överflöd, sin möjliga lyx. Godheten att dela med sig är något fint och skall premieras var möjlig stund i livet.
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP