Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i drömmarnas land


vi leker du och jag


det börjar bra
hetta
någon slags stabilitet i det instabila

som på säker grund
fast på okänd mark

i tankarna leker vi
med ödet
med varandra och jag flyttar till australien
med dig

men det bleknar
snart

och andetag blir svåra
hjärtslag hårda

vad som finns kvar i slutet är det ingen som vet
det är som innuti mig
en tom insida
men jag håller det

en hemlighet.




Fri vers av bulb
Läst 218 gånger
Publicerad 2012-02-04 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bulb