Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt klar i knoppen ;)

Lördagskväll, och jag välkomnar den
men UTAN alkohol
livet är härligare utan ;)
och för kort för att slarvas bort !







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-04 20:23



Bookmark and Share


  Järnkatten
En bra poäng Mare, sorgligt dock att din text blivit föremål för ett religiöst käbbel, somliga är väldigt självcentrerade tycks det...
2012-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Du har ingenting med Gud att göra, så blås inte upp dig.
2012-02-05

    ej medlem längre
Din inställning är inte alls unik.
Ser den överallt och ofta inom
världen av kristendom. Hur när
"gudsmän" som ni säger, har
blivit exponerade för något då
vänder sig om och utrycker
sig som att de blir förföljda
och är under attack av fienden.
Jag kan säga dig
en sak att om du känner dig
förföljd av ordet, borde du
stanna upp och se in i hjärtat
efter problemet. Och debatten
startade du av egen kraft. Detta
är ingen uppföljning på din debatt.
Ingivelsen kom bara att jag skulle
lyfta upp spegeln framför dig igen.
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag predikar vad jag vill. Och kommer aldrig att ändra inställning.
Är man bara ute efter att angripa för angripandets skull så vandrar man i köttet.
Läser man någon gång om att Jesus var berusad?
Detta blir mitt sista inlägg i denna debatt.
Jag dör hellre än jag ändrar åsikt. Och jag menar det.
2012-02-05

  ULJO
En visdom som heter duga
2012-02-04

    ej medlem längre
Menar givetvis Yahuwshuwa ;)
Jesus kan omöjligt ha varit där, ens fysiskt. För han existerade inte ens i skriften föräns på 1600-talet.
2012-02-04

    ej medlem längre
Dock är det bra för dig. Att du är nykter: Mare.
2012-02-04

    ej medlem längre
Jasså Larz?
10 och sade till honom: »Man brukar eljest alltid sätta fram det goda vinet, och sedan, när gästerna hava fått för mycket, det som är sämre. (Du har gömt det goda vinet ända tills nu).» 11 Detta var det första tecknet som Jesus gjorde. Han gjorde det i Kana i Galileen och uppenbarade så sin härlighet; och hans lärjungar trodde på honom.

Fördömda fördömande uppstudsiga, uppuffade hycklare predikare av the- o - logik.
2012-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Alkohol är för kräk med mindervärdeskomplex.
2012-02-04

  Johan Bergstjärna VIP
Alkohol är nyttigt, i rätt mängd och vid rätt tillfälle!
2012-02-04

  king_king
bra då:)
2012-02-04

  Bibbi VIP
Ett gott råd.
2012-02-04

  M.A.J.R
waow sanningsfull text
kanske ska göra detsamma... men bara den här helgen ;)
2012-02-04

  thyra
Sanna ord!
2012-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen klokt ställningstagande!
Hell dig!
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP