Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfulla toner

Öppnade mitt hjärtas dörr
för Kärleken en gång
mitt liv blev helt förändrat
mitt inre ljöd av sång

Den sången har ej tystnat
den sjunger i mitt bröst
så kärleksfulla vackra
som gläder och ger tröst







mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-20 11:38



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar ditt sätt att skriva *bra*

/kram
2012-04-22

  Bibbi VIP
Det bästa man kan göra öppna upp för kärleken.
2012-04-21

  ULJO
Du målar så vackert med dina ord, sätt en melodi till detta och det blir riktigt bra.
2012-04-20

    ej medlem längre
Min "Kärlekssång" sjunger inte särskilt högt,trösten är det si och så med också.Känn dig lyckad och priviligerad!!
2012-04-20

  Maiah VIP
fin dikt..som en vårflod..
2012-04-20

  lodjuret/seglare VIP
Den texten tål att sjungas
såväl i sinne som i hjärta
utan att det betungas
eller får pålägg utav smärta

så nås oss läsare snarlikt
av dina känslor, utav orden
då vi vaggas av dem slikt
i ljuv trevnad här på jorden
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP