Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är mina (OCH HÖR SEN!!!!)

Bygger broar
Jag står kvar här
och rullar mattan med öppna handflator
Vecklar ut

-------------------------

Lägger vikt vid sidan av
Jag har märkliga formationer
runt huvudet
men de är mina
och
jag låter dem frodas
Jag är vänd mot kärnan




Fri vers av Nephre
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-02-04 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre