Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en artikel om vad döende personer insåg...nu var det för sent..


Människor kom till insikt..

Många insåg först på slutet..
att man kan välja att vara lycklig
och att man skulle ha tillbringat mer tid med nära och kära.
Ångrade också att dom inte följt sitt hjärta mer..
att dom brytt sig alltför mycket om vad folk tyckt och tänkt
och på det viset "krympt ihop som människa".
Så jag säger : Sträck på dig, ta för dig av livet !!
Du har bara ett, vänta inte, du kanske ångrar dig !







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-05 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra... !!!!
2012-02-07

  ULJO
Ett fint budskap i denna text, mycket bra.
2012-02-05

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2012-02-05

    ej medlem längre
rekomenderar dokumentären "en glimt av evigheten"

gillar din text
2012-02-05

    ej medlem längre
Jag gillar budskapet, jag behövde höra det.. Tack :)
2012-02-05

  bittemi VIP
Bra budskap du förmedlar!
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte alls alltid välja att vara lycklig. Det är båg. Bara Pollack och new age-folk som tror på det.
2012-02-05

  wildah
Ja verkligen försök att komma till insikt medan tid är, det är inte lätt men visst är det så att många väntar med det mesta. Du har så rätt med din text.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP