Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ska jag vara med, bara för att andra är....vill dom ha kontakt finns det telefon, och en dörrklocka, facebook är ytlig för mig, där det skvallras.... Tänk om många bara visste, vad jag har att berätta ur mitt liv ;)


Vägrar skvallriga Facebook..

Glad att jag INTE är med i Facebook,
integritetshot och risker för brott ökar
och man är kontrollerad...skrämmande..
Många skriver ju allt mellan himmel och jord
och utlämnar mycket av det privata
men som sagt, dom kanske ångrar sig en dag !
Om så hela världen skulle vara med
vänder jag ryggen till denna "farliga sajt".








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-05 10:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Allt är lovligt men inte allt är nyttigt"
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag minns EN sak du berättade...Ti hi...
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
UNDERBART!!!
Jag saluterar dig mångfaldigt!
Varje människa som INTE är med i FaceBook är en fyrbåk för sunt förnuft.
Jag hatar FaceBook. Har aldrig varit med, kommer aldrig att gå med. Vägrar att böja mig för masspsykosen.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP