Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam att jag kan gå..

När jag går
på promenad
blir jag mycket
mera glad ;)
cirkulationen
sätts igång
själen sjunger
lätt sin sång
hjärtat får
sin gymnastisk
känner mig
oändligt rik
att jag kan röra
mina ben
dansa hoppa
över sten ;)







mare






Fri vers av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-09 11:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2012-02-13

  Lars Hedlin
Underbart!
2012-02-10

  Vici
Tänk att jag brukar tänka
ungefär sådär rätt ofta
jag med:-)

Älskar mina "frihetspromenader"
och du har fångat känslan så
väldigt bra!

Tack för påminnelsen
att vara tacksam
och
inte ta allt för givet!
2012-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Sade just det till kontrahenten häromdagen: "Man ska vara tacksam att man kan gå."
2012-02-09

  Quasimodo
Ödmjukt och fint, det ska man vara tacksam över, man vet många gånger inte vad man haft förrän det är förlorat!
2012-02-09

    lory
underbar rimm,o klokrent budskap....hälsan....
2012-02-09

  Bibbi VIP
Ja, ibland glömmer man att vara tacksam för de mest näraliggande tingen.
2012-02-09

  lodjuret/seglare VIP
jag gillar osentimentala texter som sänder sin egensinnliga generöst tilltagna positiva famn av vibbar ut över läsarskaran, det kan inte prisas nog, ändå får texten sina trenne väl förtjänta kallor av di vita
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP