Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala om avundsjuka

Hur kan man bara komma på
en sådan dum sak som att åka guidad buss
och titta på "rikemanshus"
inte för att begrunda, njuta och glädjas
utan för att kritisera och attackera ägarna
Säger bara :Ren svensk avundsjuka
Socialismens fula ansikte







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-05 12:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Den andliga lagen är :"Given och eder skall bli givet!"
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Sverige har aldrig varit socialistiskt.
2012-02-05

    Ava He
Om inte det varit för Socialismen
hade vi nog haft kvar de haft slumområden som fanns
innan Socialismen tog sig upp på regeringsnivå.
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Skitsnack.
Jesus är Gud. Det fanns ingen politik på Jesu tid. Those were the days!
Människor som är politiskt engagerade är sinnesslöa.
2012-02-05

  Johan Bergstjärna VIP
Jesus var den förste socialisten!
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
I himlen finns inga socialister.
2012-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Rika föraktar ofta oss som inte är rika. Ser ned på oss. Vad har du att säga om det?
Klasshatet är avskyvärt oavsett från vilket håll det kommer.
Gudsrikestanken bygger på folkgemenskap - här är icke fattig eller rik, jude eller grek.
Klasskampstänkandet kommer inte från Gud.
Men det gör heller inte överklassnobbismen och den kapitalistiska utsugningen.
2012-02-05

  Johan Bergstjärna VIP
Socialismen i sin kärna är stark och vacker!
Varför ska vissa bada i pengar, medan så många
är fattiga i vårt land??
Nej det är dags för solidaritet och rättvisa!
2012-02-05

  aol
det handlar om politik, och den kan göras hur smutsig som helst, men också god tycker jag,
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP