Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag solen skiner på klarblå himmel

Ny dag solen skiner på klarblå himmel
sitter med mitt morgonkaffe och njuter
några fåglar sjunger utanför min öppnade
balkongdörr och deras vackra sång sveper
in i mitt hjärta och värmer mig som ljuset
min älskling Simon ligger på golvet och vilar
har nyss fått sin frukost och färskt vatten
han är så mjuk och försiktig och kärleksfull
tänk om fler människor ägde dessa egenskaper
såg till att sprida kärlek istället för en massa hat
tankarna flyger obehindrat på morgonkvisten
skriver ner några innan de försvinner uti periferin
dagen ligger framför mina fötter och dem
ska jag använda mycket idag och var kreativ
tacksam är jag för att kunna gå obehindrat
tacksam för att kunna se och höra livets ljud
när de blir för mycket lämnar jag och går
in i tystnadens rum och stänger av världen
men nu väntar den nykläckta färska dagen
jag är redo att fylla den med viktiga saker
nu är kaffet slut och önskar den som läser
att ha en underbar dag njut ta för dig av livets
tickande sekunder som rinner på..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-27 09:56



Bookmark and Share


  aol
Underbart sant skaldat att just vara rädd om dom dagar vi fått på jorden,
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP