Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång


Inget avstånd
är ett hinder
för en desperat
önskan

du finns här
fast det inte
kan vara sant

är det förflutnas
ständiga närvaro
ett straff enligt lagen
om orsak och verkan?




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-05 22:44



Bookmark and Share


  Svart svan
Snarare en konsekvens enligt lagen om orsak och verkan...:)
2013-01-21

  Rise Little One
Mitt i Prick....
2012-02-05

  ULJO
Mycket bra
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös