Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhörighet

Små tysta moln runt kroppen

Jag betraktar och känner
Där finns en evighet
och under ansiktet
skapas magneter

Drar mig nära




Fri vers av Nephre
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-05 22:54



Bookmark and Share


  ULJO
Magi
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre