Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hör tystnadens toner..


Natten är skön..

Sköna natt av stillhet
så underbart det är
nu så kan jag skapa
skriva ut det som jag bär






mare







Fri vers av mare VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-06 00:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2012-02-06

  Bibbi VIP
Harmoni.
2012-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver lugn och ro för att kunna fungera maximalt och optimalt.
2012-02-06

  Vici
Fint

Stillhet och ro...
Ljuvligt!
2012-02-06

  ULJO
Låter ju alldeles underbart och rofyllt.
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP