Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annorlunda andaktsstund
när eleganta danser
dansas




andakt


Det var en andaktsstund
så annorlunda
när vi dansade

dansade berörande i cirklar
cirkulerade
så annorlunda

Våra händer möttes
vi berörde som bedövade
lät oss beröras

Bedövande
bedårande...

aldrig
har något varit
tydligare

Det
var en andaktsstund

bedårande
berörd




Fri vers av Andasin
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-01-25 20:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En sådan andakt skulle vara underbart att tråda....för var och en...dans är sååå underbart...mysssig text
2006-02-02

    NoMi F
Härliga ord i dena dikt
ett härligt kärleksfullt möte
Vackert skrivet
2006-02-01

    ej medlem längre
andakt i pardans...
också i min smak
(däremot inte betygsättning...)
att snurra o snurra
i närhet
längs en cirkel...
härligt!
T
2006-01-25

    Cajsa
Låter som en underbar andaktsstund. Mycket bra skrivet. Tycker om denna jättemycket! Värd en femma!
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin