Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar tid

Under slöjan finns ingen tid att fånga

Där letar vi skatter under huden och
runt oss hänger natten

stilla


Som för att skydda något dyrbart
Skapar värme i händerna




Fri vers av Nephre
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-07 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre