Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byggsten = Grundläggande

Hexagoner
skapar begriplighet
Fogar samman i täta mönster
medan vi låter intrycken
formas
Hexagoner skapar intryck

----------

Där saknaden ligger
är där jag lägger
min längtan

----------

Väntar på tyngden
Meningen
i mig vill ut
och jag lägger kroppen
vid trädet




Fri vers av Nephre
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre